Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nyaralás 5-6. nap

2014.07.23. 06:00

Mivel eddig sokat túráztunk, úgy gondoltuk, beiktatunk egy pihenőnapot, már csak azért is, mert Nelli alig bírta moccantani a fejét. Mivel hatalmas jó idő kerekedett, a dolog vége az lett, hogy az egész napunkat napfürdőzéssel és pancsolással ivással és olvasással töltöttük.

napozósszelfi.JPG

Egész álló nap el sem mozdultunk a partról, csak addig, amíg megcsináltuk a jó kis tábortűzön sült kajánkat.

Következő napra persze megint elromlott az idő, ezért megint kirándulás mellett döntöttünk. Esztergom megint az a hely, amit nem lehet megunni, ezért elmentünk Visegrádig, ott szárnyashajóra szálltunk és elmentünk Esztergomba, ahol olyan helyeken fordultunk meg, ahol még eddig nem.

szárnyashajónszelfi_1.JPG

Persze a kötelező programok (harangsimogatás stb.) nem maradhattak el. Jókat sétáltunk, shoppingoltunk, miazmás. Szerencsére a napot megúsztuk komolyabb eső nélkül. Ezt úgy értem, volt komolyabb eső, de mi akkor pont cukiban, boltban, vagy hajón voltunk. Baromi jó hangulatban telt a nap, amire a kiadós vacsi is rátett egy lapáttal.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://apakuka.blog.hu/api/trackback/id/tr956531107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása