Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nyaralás előkészületek

2014.07.16. 11:42

A semmiből hirtelen feltűnő Rockmaratonos ötlet jó volt... első hallásra. Aztán végiggondoltuk, hogy biztosan oda akarunk-e menni a sok őrült tini közé, kockáztatva a sátrunkat és saját lelki épségünket.

Hamar lebeszéltük magunkat, mert ott sok mindenre számíthattunk volna, de csendre, nyugalomra, kikapcsolódásra biztosan nem, pedig nekünk most erre volt a legnagyobb szükségünk.

A sátrazás gondolata megmaradt bennünk, szóval ezen a vonalon indultunk el, amikor elkezdtük keresni a helyszínt, valahogy úgy, hogy a tervezett időpontban volt a Rockmaraton (Lili ment a barátjával), Blanka hittantábora (hogy a nagyszülőket a lehetőségekhez mérten a leginkább tehermentesíteni tudjuk), illetve indulásunk környékén zajlott mesterem danvizsgája,amire mindenképpen szerettem volna eljutni (ez Balatonföldváron volt).

Addig-addig sakkoztunk az időpontokkal (bár itt nem volt akkora mozgáslehetőség) és helyszínekkel, míg össze nem állt a terv.

A helyszín kiválasztása volt a legnehezebb, mivel a totális kikapcsolódás volt a cél. Kikapcsolódásra pedig a vízpart a legalkalmasabb. De olyan vízpart, ahol nem lépnek rá az emberre lépten-nyomon. Emlékeinkben kutatva, beugrott, hogy a dunakanyarban (mindkettőnk kedvenc helye) van egy viszonylag eldugott, de mégis remek hely: Kisoroszi.

Még éppen elviselhető kitérőnek tűnt Balatonföldvár is.

A véletlen úgy hozta, hogy az övvizsga (vélt) időpontja előtt (ez egy vicces történet) a Szent György hegyen zajlott a Ghymes Fesztivál, ami egy újabb kiváló ötletnek és lehetőségnek tűnt.

Szóval összeálltak az időpontok és helyszínek:

- 5-én reggel indulás, első úti cél Szt. György hegy, Gghymes fesztivál.

- 6-án reggel indulás tova Balatonföldvár érintésével Kisorosziba.

-12-én indulás haza, mert itthon meg kezdődik a Tízforrás fesztivál Hegykőn, amire már megvettük a bérletet.

Jónak és kivitelezhetőnek tűnt a program, szóval belevágtunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://apakuka.blog.hu/api/trackback/id/tr936512935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása