Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Találkozás...

2014.05.10. 17:06

...egy élő legendával. Ez volt a tegnapi programom.

Ugyanis karatecsapatunkkal vendégül láthattuk Balczó Andrást.

Azt, hogy ezt hogy sikerült nyélbe ütni, most nem részletezném... ismerünk valakit, aki ismer valakit... de a lényeg, hogy itt volt és csak hozzánk jött el.

Bandi bácsi tartott nekünk egy remek előadást, amiben beszélt nekünk a múltjáról, életének fontos állomásairól, sportról, politikáról.

Erre a beszélgetésre még beengedtünk néhány "külsőst", de az előadást követő vacsorára már csak mi mentünk. Csapattagok és családtagok. Egy nagyon családias, meghitt beszélgetésben már egészen személyes kérdésekről, és dolgokról is tudtunk beszélgetni.

Fantasztikus élmény volt beszélni egy ilyen hatalmas hittel és akarattal megáldott emberrel. Rengeteg olyan dolgot mondott, hogy még napok kellenek hozzá, hogy minden leülepedjen és mindent meg tudjak emészteni.

Nagyon jó volt!

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://apakuka.blog.hu/api/trackback/id/tr916147290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása