Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Megint egy új családtag

2014.04.29. 14:42

De ez most élőlény.

Az még nem világos, hogy egészen pontosan miért is, de Lili és a pasija úgy gondolták, hogy nekünk szükségünk van egy kiskutyára. Ezért aztán vasárnap reggel beállítottak egy falatnyi izével. Állítólag ez az izéke egy Jack Russel terrier.

Az egyik szemem sír a másik üveg nevet, mert egy édes kis dög az tény, de egy idióta terrier... azok egy sem normális... hülye hiperaktív dögök... makacsok és önfejűek... és szökdösnek.  Magukban hordozzák az összes rossz kutyatulajdonságot.

Mintha eddig nem lett volna elég gondom, most még ezt a kis kulagépet is idomíthatom.

Molly az angol bulldog vegyes érzelmekkel fogadta. Egyelőre nem tudja mit kezdjen vele. Még nem merem együtt egyedül hagyni őket, nehogy a kis vakarcsból kutyaszar legyen.

A héten úgy is itthon vagyok, szóval megpróbálom őket összeszoktatni, ezzel egyidőben meg a kerítést is kiskutya-biztossá kell tennem, mert ez a kis rohadék csak akkora, hogy átfér a drótkerítésen... félig... Onnan tudom, hogy félig fér csak át rajta, hogy már kipróbálta. Szóval végig kell néznem a kerítést, hogy ez a kis szardarab , nehogy ki tudjon szökni, ha már nem leszünk itthon.

De amúgy örülök ám...

A bejegyzés trackback címe:

https://apakuka.blog.hu/api/trackback/id/tr686098322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása