Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nyaralás 7-8. nap

2014.07.24. 06:00

Izgatottan vártuk az újabb reggelt, vajon milyen időre számíthatunk? Szerencsére az égiek kegyesek voltak hozzánk. Ragyogó napsütést adtak, meg hűvös időt. A strandolást ezért gyorsan kilőttük. Viszont mindkettőnknek hiányérzete volt, már ami a túrázást illeti. Mindkettőnk fejében ott motoszkált a gondolat, hogy a minap a Vadállóköveken az eső miatt olyan gyorsan "átszaladtunk", hogy nem láttunk semmit. Persze Adta magát, hogy újra fel kell oda mászni. Szóval irány Dömös, Rám-szakadék, Dobogókő.... ezt a látványt nem lehet megunni.

dobogókőpanoráma.JPG

Prédikálószék, Vadállókövek ismét. Szerencsére most nem voltak zavaró körülmények és kényelmesen nézelődhettünk, és megmászhattunk minden sziklát.

vadállókősziklán_1.JPG

Illetve egy részét csak én, mert Nellinek komoly tériszonya van (látszik is a képen, hogy nem őszinte a mosolya)... amit azért kezd egyre jobban leküzdeni.

vadállókövesszelfi.JPG

Miután kigyönyörködtük magunkat és az isteni levegőn, a kilátásban gyönyörködve elfogyasztottuk az ebédünket, tovaindultunk Dömös irányába... de a Rám-szakadék bejáratánál vihogva összenéztünk és szinte egyszerre kérdeztük: "Rám-szakadék még egyszer?"

Szóval így esett, hogy egy huszonkét- huszonhárom kilométeres (eddig a szakaszig) túra után ismét nekiveselkedtünk délután hatkor a Rám-szakadéknak (itt nem is a gyönyörködésen volt a hangsúly, itt már a sportértékéről beszélünk a dolognak, mert szinte futva tettük meg az utat felfelé, többek meglepetését és megrökönyödését kiváltva ezzel), hogy aztán a Búbánatvölgyön leereszkedve térjünk vissza Dömösre. Azt, hogy ez mekkora túra volt nem tudom, mert a GPS lemerült... szóval csak saccolni lehet.Viszont háromnegyed óra alatt megtettük ezt a kört ;)

A bőséges vacsit követően, kellemesen elfáradva tértünk nyugovóra egy kellemes búcsú- tábortüzezés után, hiszen következő nap reggel sátorbontást követően összecuccoltunk és elindultunk több megállóval, nagyon kényelmesen hazafelé.

A bejegyzés trackback címe:

https://apakuka.blog.hu/api/trackback/id/tr36531135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása